Kuhmon Talven internetsivut on uusittu


Tammikuu hohtaa Kuhmossa edelleen

Kuhmon Talvi lähestyy hyvää vauhtia.

Talven keskellä saamme lämpöä esimerkiksi Ville Heikkisen huipputason luontokuvista Kuhmo-talossa ja Minna Seilosen naivistisen ihastuttavista teoksista Juminkeossa.

Sanataiteen puolelta pohdiskelemme Suomen tulevaisuutta kansainvälistyvässä maailmassa Kuhmossa nuoruuttaan viettäneen Aleksanteri Kovalaisen seurassa.

Musiikki on Kuhmon ydintä vuoden ympäri. Tällä kertaa uudenvuoden juhlinta alkaa Essi Luttisen ja Petri Haapasalon valovoimaisella musiikki-illalla. Kuhmolaislähtöinen Lauri Sallinen kumppaneineen johdattaa torstaina yleisön aivan toisiin tunnelmiin, kun esimerkiksi Helsingin Juhlaviikoilla ja Crusell-viikolla ilahduttanut Solitude saadaan Lentua-salin lavalle. Terveiset kesästä tuovat Vladimir Mendelssohn ja Kuhmon Kamarimusiikin kvartettiakatemian kurssilaiset ja koko juhla päättyy Sommelon Kantelekonserttiin.

Kuten huomaatte, nettisivumme osoitteessa www.kuhmowinter.fi on uudistunut. Toivottavasti tämä ja laajalti jaossa oleva käsiohjelma auttavat suunnistamaan Kuhmon Talvessa!