Usein kysytyt kysymykset

Onko Sinulla kysymyksiä talon toiminnasta tai käyttäytymisestä tilaisuuksissa? Olemme yrittäneet vastata ennakkoon, uusia vastauksia annamme mielellämme.

Lipunmyynnin aukioloajat ja maksuvälineet?

Toimistomme on auki arkisin klo 8-16. Tapahtumien aikana lipunmyynti aukeaa tuntia ennen tilaisuutta lipunmyyntitiskille, jossa myymme vain sen illan lippuja. Jos kassalla on jonoa, emme valitettavasti voi huomioida paikkatoiveita. Osassa tilaisuuksia ovimyynnissä on kalliimpi hinta.

Maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Lisäksi hyväksymme yleisimmät kulttuuri- ja hyvinvointisetelit ja niiden kortit sekä esimerkiksi ePassin. Siinä toivomme teidän käyttävän mobiilisovellusta.

Nettikauppana Kuhmo-talon tilaisuuksissa palvelevat Lipputoimisto ja Ticketmaster. Muiden tilaisuuksiimme mahdollisesti lippuja tarjoavien tahojen sivuja emme suosittele.

Varatut liput tulee lunastaa hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Tarvittaessa lähetämme liput postitse tai ne voi tilata netin kautta sähköisesti.

Pukeutuminen tilaisuuksissa

Kuhmo-talo on rento kulttuuritila, eikä meillä ole pukeutumiskoodia. Klassisen musiikin konserteissa osa yleisöstä suosii hieman muodollisempaa asua, mutta normaalit siistit vaatteet sopivat niihinkin tilaisuuksiin hyvin. Tärkeintä on, että yleisö tuntee olonsa kotoisaksi.

Kutsuvierastilaisuuksissa kutsuja voi esittää omia toiveitaan pukeutumisesta.

Valokuvaaminen tilaisuuksissa

Erityisesti Lentua-salimme herättää ihastusta ja moni haluaa ikuistaa itsensä juhlaillan komeissa puitteissa. Tämä käy hyvin silloin, kun itse tilaisuus ei ole käynnissä – yleisön saapuessa saliin, väliajalla yms. Sillon myös valo riittää kuvaamiseen ilman ylimääräisiä laitteita.

Valokuvaaminen ja tilaisuuksien muunlainen tallentaminen vaatii aina erityisluvan. Silloinkin salamavalon ja jalustan käyttö on kielletty, ellei tilaisuuden järjestäjä ole antanut lupaa tilaamalleen ammattikuvaajalle.

Jos esiintyjä haluaa videotallenteen tapahtumasta, se tehdään yleisön viihtyvyyden takaamiseksi pääsääntöisesti Kuhmo-talon omalla välineistöllä.

Kuka päättää talon ohjelmistosta?

Kuhmo-talo on esiintyjien varattavissa oleva tila. Talo ei siis tilaa esiintyjiä eikä maksa heidän palkkioitaan, vaan esiintyjät tulevat normaalisti omalla riskillään. Toistaiseksi emme ole joutuneet kieltämään tilaisuuksia siksi, että emme olisi pitäneet niitä sopivina.

Meille voi esittää toiveita ja välitämme myös palautteen esiintyjille. Helpoiten tämä käy sähköpostitse, kuhmo.talo[@]kuhmo.fi. Pyrimme kontaktoimaan toivottuja esiintyjiä, mutta he päättävät itse kiertueistaan.

Kuhmon kaupungin kulttuuritoimi järjestää määrärahojensa puitteissa tilaisuuksia, joilla usein täydennetään kaupallisten toimijoiden tarjontaa. Näitä toiveita voi esittää suoraan kulttuuritoimelle.

Miten erityisryhmän on huomioitu?

Kuhmo-talo on sitoutunut hyvään saavutettavuuteen ja esteettömyyteen. Induktiosilmukkaa tarvitsevia asiakkaita neuvomme heille parhaiden paikkojen valinnassa. Lisätietoja saavutettavuuden sivulla.

Tarjoatteko matkapaketteja?

Kuhmo-talo ei myy matkapaketteja, mutta meillä on erinomaisia yhteistyökumppaneita apunamme kaikenlaisiin tarpeisiin. Kuhmon hotellit, Hotelli Kalevala  ja Hotelli Kainuu, tarjoavat suurimpiin tapahtumiimme erityishintaisia huoneita. Tarjouksia voi kysyä suoraan hotelleista. Muuta ohjelmatarjontaa voitte etsiä esimerkiksi Wild Taigan yhteistyöyrityksiltämme, joiden tarjonta ulottuu ruokapalveluista safareihin, hyvinvointiin ja ohjattuihin suurpetojen valokuvaretkiin.

Voinko varata talon omaan tilaisuuteeni?

Kuhmo-talon on hyvin käytetty juhlatila esimerkiksi suku- ja perhejuhlissa. Voit kysyä toimistostamme sopivia tiloja hyvin erilaisiin juhliin ja kokouksiin. Käymme läpi tarpeesi ja keskustelemme erilaisista vaihtoehdoista toiveittesi pohjalta.

Kysymyksiä Kuhmo-talolle

Tällä lomakkeella voit kysyä lisätietoja talosta,
  • Kysymys voidaan luvan antaessasi muotoilla uudelleen ja liittää tämän sivun kysymyksiin. Emme julkaise nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi.