Tilojen varaaminen

Kuhmossa on tilaa tapahtumille, kokouksille ja juhlille!

Kuhmo-talo elää vuoden ympäri, vaikka tunnetuin sesonkimme on luonnollisesti Kuhmon Kamarimusiikin kahden viikon juhla aina heinäkuun lopussa.

Haluamme olla Suomen paras yleisön ja kulttuurin kohtauspaikka. Jos Sinulla on tarjottavana ohjelmaa, on meillä sille varmasti hyvät tilat. Erityisesti kulttuuritilaisuuksiin ja perhejuhliin hintamme ovat erittäin edullisia. Tilamme taipuvat mainiosti myös kokouskäyttöön, pieniin messuihin ja taidenäyttelyihin.

Tilojen ja henkilökuntamme lisäksi tarjoamme apua ruokailun ja majoittumisen järjestämiseen sekä tiedottamiseen. Jos haluat seminaariisi tai perhejuhlaasi ohjelmaa, olemme mielellämme mukana myös sen ideoimisessa.

Varaukset teet yksinkertaisimmin soittamalla meille (puh. 08-615 55451/myyntisihteeri Leila Mansikkamäki tai 08-615 55450/johtaja Mikko Nortela).  Keskustellaan toiveistasi ja tarpeistasi, niin pääsemme yhdessä toteuttamaan tapahtumaasi. Ensimmäisen yhteyden voit toki ottaa myös sähköpostitse osoitteella kuhmo.talo@kuhmo.fi. Hinnastoa emme sivuillamme julkaise, koska kaikki tapahtumat räätälöidään yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Muista kurkistaa Kuhmo-talon tiloihin valikosta löytyvän virtuaalikierroksen kuvien avulla!

Voi täyttää tietosi tähän lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä tapahtumaasi liittyen. Lomakkeen tietoja käytetään vain alustavan tilavarauksen tekemiseen eikä henkilötietoja luovuteta edelleen. 

Tilanvaraus