Tietoja esiintyjille

Sivu on tarkoitettu tapahtumajärjestäjille.

Varauslomake

Olemme yksinkertaistaneet tilanvarauslomaketta, mutta koska sen on tarkoitus palvella kaikkia asiakkaitamme, voi juuri sinulla olla tarvetta kysyä lisää toimistostamme. Tarkistathan meiltä myös vapaat ajat ennen lomakkeen toimittamista. Sinua neuvovat Leila Mansikkamäki (leila.mansikkamaki(at)kuhmo.fi, 08 615 55451) ja Mikko Nortela (mikko.nortela(at)kuhmo.fi, 08 6155 5450). Näyttelytoiminnasta kiinnostuneille on oma, vieläkin yksinkertaisempi näyttelyn varauslomake. Näyttelyissä on käytössä jatkuva haku.

Voit täyttää lomakkeen koneellasi ja myös tallentaa sen tulevia varauksia varten. Allekirjoitettu lomake tulee toimittaa sähköpostilla. Varaathan aikaa markkinointiin ja tiedottamiseen ja meille aikaa työvuorojen ja tilojen käytön suunnitteluun.

Hinnasto

Kuhmo-talo on kiinteistöosakeyhtiö eli normaalisti emme tuota tapahtumia vaan vuokraamme maan parasta tilaa ja asiantuntevinta palvelua. Jokainen tapahtuma räätälöidään erikseen, joten kaikkiin tarkoituksiin emme kirjoita hinnastoamme näkyviin. Tyypillinen tuotteemme vuokralaisille on kevyen musiikin konsertti, ja vakiintuneille ohjelmatoimistoille meillä on erillinen ohjelmatoimistojen hinnasto.  Tapahtumien hinnoista voi keskustella Leila Mansikkamäen (leila.mansikkamaki(at)kuhmo.fi, 08 615 55451) ja Mikko Nortelan (mikko.nortela(at)kuhmo.fi, 040 7059 786) kanssa.

Koko salin kevyen musiikin konsertti maksaa käytetyistä palveluista riippuen noin 1500 – 2000 euroa, halvimmillaan tapahtuma voi järjestyä pienessä salissa jopa alle 500 eurolla. Ohjelmatoimistoilla on syksystä 2019 alkaen mahdollisuus myös kiinteään vuokraan, jonka lisäksi laskutamme vain tuntityöt ja erityispalvelut.

Suljetut tilaisuudet ovat kalliimpia, lisähintaa voi muodostua myös vuokrakaluston käytöstä. Toisaalta äänitys- ja harjoituskäytössä tilamme ovat hyvinkin edullisia. Kokouksista ja seminaareista kannattaa kysyä erillinen tarjous.

Kuhmossa toimii kaksi hotellia ja kaksi matkustajakotia, joilta voi kysyä tarjouksia sekä esiintyjille että vieraille.

Tekniikka

Teknisistä erityiskysymyksistä kannattaa olla yhteydessä etukäteen Mikko Nortelaan. Alustavat tiedot talon ovat tässä liitteissä: Lentua-salin tekniikka ja pienen salin osalta Pajakka-salin tekniikka

Instrumentteina vuokrattavissa ovat bändien perusäänentoiston lisäksi Steinway D, Yamaha C3 ja Roland FP 90. Flyygeleiden viritystaso on 442.

Salin äänenvoimakkuus mitataan miksauspöydän luona. Enimmäisarvoiksi on asetettu Leaq-painotuksella 90 dB ja Lfmax 100 dB.

Lipunmyynti ja markkinointi

Kaikki tapahtumiemme liput myydään syksystä 2019 alkaen Lippupisteen kautta.

Kuhmo-talo perustaa tapahtumat itse myyntiin ja tarvitsee sitä varten asiakkaalta laadukkaat taustatiedot ja kuvamateriaalit. Markkinointiohje kertoo tarvittavat kuvakoot sekä lipunmyyntiin että muuhun tiedotukseemme. Mitä paremmat kuvat saamme, sitä paremmin esiintyjä näkyy tiedotuksessa.

Tapahtumiamme markkinoidaan Tapahtumien Kainuu -sivustolla, Lippupisteen sivuilla ja Kuhmo-talon facebook-sivulla sekä tapahtumaesitteessämme ja Kulttuurihaitari-lehdessä. Kauttamme voi ostaa myös Lippupisteen digimarkkinoinnin sisältöjä.

Jakelemme julisteet Kuhmossa ilman eri korvausta. Mieluiten A3-koko.

Tarjoamme apua tällä seudulla hyvin toimivaan pressimainontaan.  Alueen päälehti on Kuhmolainen, jonka kautta mainontaa saa myös moniin yhteistyölehtiin.

Kuhmo-talo on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Tapahtuman järjestäjä päättää, antaako hän Kaikukortilla lippuja ja minkä määrän, mutta toivomme varattomille ihmisille tätä kautta väylää kulttuurin pariin. Järjestäjälle kaikukorttilaisesta ei ole kuluja.

Emme julkaise tilojemme varauskalentereita. Voit kysellä tilojemme saatavuutta sähköpostitse (kuhmo.talo(at)kuhmo.fi) tai puhelimitse (08 615 55451).