Kuhmo-talo etsii esitysteknikkoa


Tule esitysteknikoksi Kuhmo-taloon!
Suomen upeinkin sali kaipaa esityksiinsä teknistä apua. Nyt etsimme osaajaa ääni- ja valotekniikan sekä tietoverkkojen ylläpidon ja kehityksen tarpeisiin. Kaikkien tekniikkatiimimme jäsenten on kyettävä vuorollaan toimimaan äänen, valon, näyttämötekniikan ja teknisen tuottamisen tehtävissä. Annamme lisäopastusta ja tarvittaessa oppisopimuksen niissä alueissa, jotka eivät vielä ole hallussasi.

Kuhmo-talossa odottavat hienot tilat ja monipuoliset esitystekniikan työt Kuhmon Kamarimusiikin klassisista soinneista kokouksiin, kevyeen musiikkiin ja tanssiesityksiin. Yhteensä talossa on vuosittain lähes 200 yleisötilaisuutta, koulutuksien ja perhejuhlien kanssa jopa yli 500 tapahtumaa. Tekniikkamme on ajan tasalla ja uusia hankintoja tehdään suunnitelmallisesti. Näistä asioista vastaisit kahden muun rautaisen ammattilaisen rinnalla. Tehtävän palkka on noin 2640 euroa ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Mahdollisen oppisopimuksen ehdot sovitaan erikseen.

Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta, sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua. Tutustu taloomme näillä sivuilla ja Kuhmoon esimerkiksi tämän linkin kautta.

Odotamme vapaamuotoista hakemustasi viimeistään 9.8.
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: kuhmo.talo@kuhmo.fi

 

Lisätietoa osoitteesta kuhmo.talo@kuhmo.fi tai toimistoaikaan puhelinnumerosta 0861555450 /26.7. asti puheluusi vastaa Mikko Nortela ja 29.7. alkaen Anu Varis.