Kuhmo-talo rekrytoi


Tule esitysteknikoksi Kuhmo-taloon!
Suomen upeinkin sali kaipaa esityksiinsä teknistä apua. Nyt etsimme osaajaa, joka vastaa etenkin äänitekniikan tarpeista ja kehittämisestä. Kaikkien tekniikkatiimimme jäsenten on kyettävä vuorollaan toimimaan äänen, valon, näyttämötekniikan ja teknisen tuottamisen tehtävissä, mutta erityisen haastavissa töissä juuri Sinun odotetaan tarttuvan äänipöytää sarvista.
Kuhmo-talossa odottavat hienot tilat ja monipuoliset esitystekniikan työt Kuhmon Kamarimusiikin klassisista soinneista kokouksiin, kevyeen musiikkiin ja tanssiesityksiin. Yhteensä talossa on vuosittain lähes 200 yleisötilaisuutta, koulutuksien ja perhejuhlien kanssa jopa yli 500 tapahtumaa. Tekniikkamme on ajan tasalla ja uusia hankintoja tehdään suunnitelmallisesti. Näistä asioista vastaisit kahden muun rautaisen ammattilaisen rinnalla.
Odotamme viestiäsi viimeistään 22.4. mutta voimme haastatella kiinnostavia ihmisiä jo tuota ennen. Työssä on 6 kuukauden koeaika.

Kesäksi haemme myös muita työntekijöitä!

Etsimme Kamarimusiikin ajaksi (12.–28.7.) kahta yövahtimestaria. Oma auto ja järjestyksenvalvojan koulutus oltava vähintään toisella.

Siistijää ajanjaksoille 14.–20.6. ja 11.–27.7.  Vakituinen siistijämme on eläköitymässä myöhemmin tänä vuonna, joten tässä olisi mainio tilaisuus myös tutustua mahdolliseen pysyvään työpaikkaan.

OTA YHTEYTTÄ

Lisätietoa osoitteesta kuhmo.talo@kuhmo.fi tai toimistoaikaan puhelinnumerosta 0861555450