Heinäkuu on kuhmolaisten yhteinen tapahtumakuukausi


Kuhmo tunnetaan kesätapahtumistaan. Kuhmon Kamarimusiikin ja Sommelon vanavedessä maailmanmaineeseen ovat matkalla Joutsentanssi ja Kesämuusikot. Yksi erityinen tapahtuma kerää vuosittain enemmän huomiota ja siihen kuka tahansa voi osallistua: lapsille suunnattu Hilpeä heinäkuu.

Hilpeä heinäkuu on sikäli erityinen tapahtuma, että suuri osa sen tarjonnasta on ilmaista. Tapahtumia on ympäri Kuhmoa ja niistä vastaa hyvin monipuolinen joukko toimijoita. Järjestäjille tämä on mainio tilaisuus esitellä toimintaansa ja mahdollisesti saada uusia jäseniä.

Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Juminkeko, Kuhmon Kamarimusiikki, Kuhmo-talo, Luontokeskus Petola ja Musiikkijuhla Sommelo. Me huolehdimme tapahtuman nettisivuista, tiedotuksesta ja ohjelman kasaamisesta.

Viime kesän tapahtumista saatte vinkkiä täältä: https://hilpeaheinakuu.fi/

Uudet toimijat ovat tervetulleita ilmoittamaan ideansa Kuhmo-talon Leila Mansikkamäelle osoitteeseen leila.mansikkamaki@kuhmo.fi. Osallistuminen tapahtuman yhteiseen markkinointiin maksaa 90 euroa eikä maksu riipu siitä, miten monta tapahtumaa järjestätte.

Tulkaa mukaan tekemään Kuhmosta entistäkin mukavampi paikka!