Suuri osa kevään tapahtumista on peruttu


Virallisen ohjeistuksen mukaan yli 500 hengen tilaisuudet on Kuhmossa AVI:n päätöksellä kielletty koronaviruksen takia.

Tämän lisäksi tapahtumajärjestäjät ovat reagoineet tilanteeseen ja peruneet pienempiä tilaisuuksia. Kuhmon musiikkiopisto ja muut Kuhmon kaupungin toimijat puolestaan noudattavat Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän ohjetta ja välttävät kaikkien joukkotilaisuuksien järjestämistä. Musiikkiopiston opetus kuitenkin jatkuu musiikkileikkikouluja lukuun ottamatta.

Näistä syistä kaikki ennen pääsiäistä olevat ja suuri osa muista kevään tapahtumistamme on peruttu. Osalle on jo löytynyt uusi ajankohta syksyltä, osa voi jäädä kokonaan toteutumatta. Kuhmo-talo on kuitenkin avoinna ja loppuviikosta saamme nauttia esimerkiksi taiteilija Urho Kähkösen ja Hilkka Komulaisen ideoimasta Kevätpuusta talon aulassa.

Pääsymaksujen palautukset

Lippupisteen järjestelmän kautta lippunsa ostaneihin henkilöihin ollaan suoraan yhteydessä lähiaikoina. He saavat rahansa takaisin erillisten ohjeiden mukaisesti.

Kuhmo-talosta myydyt liput ostetaan takaisin Kuhmo-talosta. Lippujen suuren määrän vuoksi toivomme, että voimme maksaa palautukset pankkitileillenne. Lisäksi toivomme, että asioitte toimistossa näissä merkeissä arkisin kello 12–16. Poikkeuksellisesti hyväksymme myös sähköpostitse osoitteeseen kuhmo.talo(@)kuhmo.fi tulleet viestit, joihin toivomme tarkkoja tietoja palautettavista lipuista.

Kuhmo-talo tulee supistamaan aukioloaan 18.3. alkaen, uudet aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.