Kuhmo-talo hakee uutta osaajaa


Etsimme esitysteknikkoa, joka hallitsee laajasti myös talotekniikan tarpeet

Kuhmo-talo (Kiinteistö Oy Kuhmon kulttuuritalo) on pian 25vuotta ollut Suomen paras kulttuurin ja ihmisen kohtauspaikka. Akustiikaltaan mainiota taloa on jatkuvasti kehitetty palvelemaan teknisesti ja taiteellisesti yhä vaativampia asiakkaita. Pieni ja asialleen omistautunut tiimimme kaipaa nyt uutta jäsentä.

Etsimme talon tekniseen kehittämiseen ammattitaitoista, paneutuvaa ja innostuvaa tekijää. Toimenkuva keskittyy valo- ja äänitekniikkaan, jossa palvelemme hyvin erilaisia esiintyjiä. Tehtäviin kuuluu myös paljon kiinteistön hoitoa. Itsenäisyys ja omatoimisuus ovat tärkeitä, mutta niin myös ryhmässä toimiminen ja suurtenkin joukkojen ystävällinen ja nopea palveleminen. Työhön liittyvät päivystysluontoiset tehtävät edellyttävät asumista paikkakunnalla.

Työ on hyvin itsenäistä ja nojaa valittavan henkilön ammattitaitoon ja osaamiseen. Uuden omaksuminen ja uusiin tehtäviin kouliintuminen on Kuhmo-talossa välttämätöntä. Ääni- ja valo­tekniikkamme on digitaalinen, ja sen alueen hallinta on välttämätöntä. Arvostamme myös sähköalan koulutusta.

Palkkaus 2530 € / kk sisältäen kokonaistyöaikakorvauksen. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jos olet näyttämö-, kiinteistö- ja yleisönpalvelualan tekijä, joka pystyt nauttimaan työsi laadusta, iloitsemaan runsaasta ja vaihtelevasta työnkuvasta sekä tarkkasilmäisenä löytämään asiat, joihin käydä käsiksi, saatat olla etsimämme henkilö.  Lisätietoja voit kysyä Kuhmo-talon johtaja Mikko Nortelalta (08-615 55450) tai lähimmäksi esimieheksesi tulevalta näyttämömestari Kari Pulkkiselta (0400-582 384).

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset pyydämme toimittamaan perille 14.6. klo 16 mennessä Kuhmo-taloon osoitteella Koulukatu 1, 88900 Kuhmo tai kuhmo.talo@kuhmo.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 29, työ alkaa mahdollisuuksien mukaan syyskuun alusta ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.