Korona-ohjeistus päivittyy


Kuhmo-talossa seurataan tarkasti viranomaisten koronaohjeistusta ja alan omaa keskustelua. Vastuullisina toimijoina teemme sekä koronan että muiden turvallisuusasioiden kanssa jatkuvaa työtä, jotta yleisö voi osallistua tilaisuuksiimme ilman pelkoja.

Kaikki yleisötilaisuutemme kuuluvat koronan riskikartoituksen mukaan vähäriskisiin tapahtumiin. Siksi olemme poistamassa turvaetäisyyksiä marraskuun tilaisuuksistamme. Salien myyminen täyteen on luvallista jo aiemmin, mutta etenemme yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa ja noudatamme harkintaa tilanteen muuttuessa.

Kuhmo-talon hallituksen päätöksellä tilaisuuksissamme vaaditaan toistaiseksi maski tai kasvot peittävä visiiri kaikilta yli 12-vuotiailta asiakkailta. Koronapassi otetaan käyttöön jos Kainuuseen julistetaan yleisötilaisuuksien rajoituksia. Silloin voimme jatkaa toimintaamme normaalisti, mutta saliin pääsee vain maskin tai visiirin kanssa ja henkilöllä täytyy olla voimassa oleva koronapassi.

Edelleen toivomme tietysti, että yleisö saapuu paikalle vain terveenä ja oireettomana ja kiinnittää huomiota hyvään käsihygieniaan. Järjestyksenvalvojat voivat puuttua asiaan, jos henkilö vaikuttaa selvästi flunssaiselta.

Jatketaan vastuullista toimintaa, jotta voimme kaikki kokea tapahtumien tuoman ilon.